WeDoStories

WeDoStories

Hej!

Det är jag som är Caroline, och är en del av WeDoStories. Jag är utbildad bröllopskoordinator på Bröllopsakademin och bor i Tyresö. Jag har jobbat med event och bröllopsplanering i flera år och älskar mitt jobb!

Jag kan hjälpa er med allt från en konsultation där vi pratar om hur ni kommer igång med planeringen av bröllopet eller till en helkoordination, där jag är med er från början till hela bröllopsdagen-allt för att ni ska få er stora dag exakt som ni vill ha den och kunna känna glädje och slippa stressen under hela planeringen. Ett annat populärt alternativ är att endast få hjälp med bröllopsdagskoordinering – det betyder att jag tar hand om allt det praktiska under bröllopsdagen så att er dag blir allt ni drömt om och lite till. Och ni kan slappna av helt och hållet och bara njuta av allt som händer och varandra. Att anställa en koordinator betyder inte att ni släpper kontrollen utan faktiskt att ni tar kontrollen och kan skapa det bröllop ni verkligen vill ha.

We Do Stories jobbar inte endast med bröllop utan vi uppfyller alla era drömmar vad det gäller event – 50-års fester, möhippor, företagsevent, allt med en personlig touch.

Förutom mig, Caroline, så består WeDoStories även av Laura som är event och bröllopskoordinator på Mallorca. Det är hon som tar hand om våra destinationsbröllop och event på plats medan jag finns här på hemmaplan i Stockholm.

Inget bröllop/event är det andra likt, så kontakta oss för mer information för vad vi kan göra just för er!

Vi finns här för er och tillsammans skapar vi magi!

Bröllop & Event krona