Utö Värdshus

Utö Värdshus

Bröllop i yttersta havsbandet

Med havet och skärgårdens charm som inramning förvandlas varje bröllop och fest på Utö Värdshus till ett oförglömligt minne och en rik upplevelse för både värdpar och gäster. Här nedanför finns exempel på festupplägg och vi hjälper gärna till att vidare utforma den stora dagen och förgylla firandet utifrån era önskemål. Vår personal med lång erfarenhet är ert stöd genom hela processen - från första kontakten tills ni lämnar värdshuset med härliga minnen i bagaget.

Bröllopsmiddag: Middagen hålls på Utö Värdshus och menyn omfattar brudskål med champagne och chokladdoppade jordgubbar, förrätt, varmrätt och tryffel exklusive dryck. I priset ingår också bröllopstårta samt kaffe, dukning i vitt eller blått linne och dekorationer. Vi kan även erbjuda ett vinpaket som består av 1 glas vin till förrätten, 1½ glas till varmrätten samt 4 cl dessertvin. Ni återkommer med önskat datum och därefter bokar vi ett sammanträffande med er och vår restaurangchef för visning och detaljer kring önskat arrangemang för just er fest.

Festlokal: Efter middagen fortsätter festligheterna i Societetshuset fram till kl 03.00. Efter kl. 01.00 tillkommer hyra per timme. I festlokalen finns en bar med en personal samt ett dansgolv. Ni talar med restaurangchefen om önskade drycker. Vi hjälper er gärna att boka musik enligt önskemål.

Gör sedan ert bröllop till en helhetsupplevelse, då både ni och era vänner bor kvar på Utö och avrundar med en gemensam frukost dagen efter. Vi erbjuder boende i hotell- och vandrarhemsstandard vilket gör att alla kan välja sin budgetnivå.

Utö Värdshus

Hemsida: www.utovardshus.se

Facebook: Utö Värdshus

Instagram: @utovardshus

Email: bokningen@utovardshus.se

 

Bröllop & Event krona