Syster Blom
Foto Helene Grynfarb www.vintageandwedding.se

Syster Blom

ETT LITET BINDERI MED PERSONLIG SERVICE

 

BRUDBUKETTER OCH BLOMMOR TILL EVENT - Syster Blom  arrangerar blommor på beställning till bröllop, begravning, event och inredning. Jag  erbjuder  personlig rådgivning och flexibel service, där fullt fokus läggs på varje uppdrag. Alla blommor köps in specifikt för varje tillfälle  för att få hög kvalitet och det bästa vad säsongen har att bjuda på.

Jag som driver Syster Blom heter Kristina Veltkamp och jag är utbildad florist i USA och i Nederländerna. Inspiration finner jag oftast i naturen och jag låter gärna mina dekorationer få inslag av skog, äng och dikeskant. Med ett öga på internationella trender skapar jag gärna nytänkande dekorationer i en personlig stil. Målet är att mina kunder, utöver att bli nöjda, också blir berörda av mina blomsterkreationer.

Till event erbjuds alltid personlig rådgivning och stor vikt läggs vid att förmedla den  stämning ni som kund eftersträvar. Till bröllop erbjuds bröllopspaket och bröllopskonsultation. Då utgår vi från era tankar och idéer och skissar på olika möjligheter utifrån er budget.

Vare sig ni har bestämda önskemål eller inte alls vet vad ni vill ha, låt mig  få dela med mig  av min  passion för blommor!

 

Syster Blom

 

Hemsida: systerblom.se

Facebook: Systerblom

Instagram: @systerblom

Email: info@systerblom.se

 

Bröllop & Event krona