Fotografering LisaMarie Chandler

Vi finns närmare dig

Vill du skapa ett minnesvärt event här i Söderort? Vi letar fram guldkornen bland företag i event- och bröllopsbranschen och samlar dem här under ett tak. Vare sig du vill ordna ett litet trädgårdsbröllop med catering, en stor konferens i anrik miljö eller en babyshower med väninnorna i skärgården, inspireras, hitta den information du söker och kontakta sedan företagen direkt.

 

Nätverka med Bröllop & Event!

Vi tror på de små företagen. Företag som ger personlig service och är genuint intresserade av kunden. Vårt nätverk växer och fler företag presenteras allteftersom på hemsidan. Är du som företagare intresserad av att medverka eller vill rekommendera ett företag du tror passar in hos oss, då är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

15871455_10154059227391498_5851655021544233360_n

Initiativtagare

Bröllop & Event drivs av Emilia Björklund, Kristina Veltkamp och Kicki Keller.

Som småföretagare i bröllop- och eventbranschen upplevde vi att det saknades ett nätverk för företag på lokal nivå i våra hemkommuner Tyresö och Haninge. Varför ska man behöva leta bland information över hela landet, när man söker något här lokalt?

Vi bestämde oss därför för att starta Bröllop & Event som en portal, där besökaren kan hitta den praktiska informationen, komma i kontakt med lokala leverantörer av varor eller tjänster, samt finna inspiration till stora som små event.

Emilia

Att yrkesvalet blev kreativt med inredning och dekoration var skrivit i stjärnorna. Efter två års Dekoratörsutbildning i Leksand landade skånetösen i Stockholm, började jobba med homestyling och har sedan stannat kvar. Borta har blivit hemma! Din Design startades 2007 och har fortsatt med många lyckade uppdrag i portfolion.

Kristina

Blommor har alltid varit ett enormt intresse och med en holländsk make blev det en gedigen floristutbildning i Haag. Tillbaka i Sverige följde i stället flera år i vinbranschen (och tre barn). Blombinderiet Syster Blom startades 2014 med inriktning på bröllop, företagsevent och begravningar.

Kicki

Med 20 års erfarenhet som restaurangchef är eventproffset Kicki även utbildad kostrådgivare. Kicki som bor i Tyresö driver tillsammans med Rowan van der Merwe Kumla Herrgård. Det var genom de gemensamma intressena för mat, umgänge med vänner och familj som förde dem samman. 2013 gick drömmen om en egen krog med festvåning i uppfyllelse då de tog över Kumla Herrgård.

Bröllop & Event krona