Musik till bröllopet

Josefina sångerska

Vad är ett bröllop utan levande musik?

 

Föreställ er dagen. Äntligen har den kommit, dagen då ni ska gifta er!

Ni har en vacker plats, gäster som ska dela era upplevelser. Allt som ni har varit med om tillsammans, alla minnen, drömmar, längtan, första gången ni möttes. Allt det där och det fantastiska äventyret ni har framför er som väntar, ska firas just denna speciella dag.

Ni står beredda att möta varandra tillsammans med nära och kära. Den innerliga känslan då ni står där, förväntansfulla, kanske lite nervösa, blickarna som möts, en hand i din. Dörrarna öppnas, ni kommer in och möts av musik som känns igen. Melodin som ni sjungit tillsammans, favoritlåten som ni lyssnat på i bilen på väg till jobbet eller dansat till i köket. Eller låten du vet  att han eller hon älskar som nu blir till er gemensamma bröllopslåt.

Det är nu det händer -Det där ögonblicket då tiden bara stannar upp och allt är kärlek…

 

Jag heter Josefina Sanner, bor på Värmdö och har företaget

www.finasanger.se där jag sjunger och spelar gitarr på bröllop & mingel. Jag är professionell sångerska/musiker och låtskrivare och jobbar även som samtalscoach på mitt andra företag www.kreativtsjalvledarskap.se

Mitt varmaste tips är att välja levande musik. Det går inte att beskriva vilken skillnad det gör. Tänk er att levande musik är vibrationer som når rakt in i hjärtat både på er och era gäster och skapar på så sätt ett band mellan er och fyller alla sinnen med känslor av liv och glädje! T.o.m. på cellnivå.

 

För mig finns inga gränser på vilken typ av låt som går att framföras. Alla låtar går att göra till en akustisk version. Det kommer bli en stämningsfull sång med en röst som berör och som skapar just den där speciella känslan på er efterlängtade dag. Det viktigaste för mig är att tolka er favoritsång på sång och gitarr så bra att ni efteråt kommer känna er nöjda och kunna säga; att det var över förväntan.

Josefina Sanner

Fina Sånger