Brudklänningar Lisa Jansdotter

Lisa Jansdotter

Mitt i livet fann jag mod nog att starta om och börja leva drömmen. Drömmen om att skapa och sy klänningar i egen ateljé. Nu finnas jag i trevliga Nacka strand, där mina kunder kan komma med båt från Nybroplan!

Jag har sytt hela livet och är utbildad i Mode-design. Mitt arbete börjar med att ta fram DIN drömklänning från dina visioner. Jag gör verklighet av dina önskningar, skapar verklighet och ger dig en kvinnlig, unik och exklusiv klänning. En klänning skall enligt mig även vara mycket behaglig att bära under din stora dag i livet.

Hos mig får du ett stort personligt engagemang och ett varmt, kunnigt bemötande. Att skapa din drömklänning är det största för mig, vi gör det tillsammans från första skiss till färdigt plagg. Vi köper tyg tillsammans och ses för 4-5 provningar innan klänningen är färdig. Jag hjälper dig med helheten som val av skor, smycken och övriga tillbehör och naturligtvis syr jag även din slöja. Helheten är viktig för mig och många brudar beställer även brudnäbbs- eller tärnklänningar.

På min hemsida ser du några idé-klänningar. Jag  lämnar offert efter vårt första möte när jag vet vad just DU söker. Kom till ateljén och fika och känn på olika tyger och spetsar samt prova någon av klänningarna jag har hemma.

 

Välkommen!!

Lisa Jansdotter logo

Hemsida: www.lisajansdotter.se

Facebook: Ateljé Lisa Jansdotter

Instagram: Lisajansdotter

Mail: lisa@lisajansdotter.se

Mobil: 0707-525352

Adress: Augustendalsvägen 24, 131 52  Nacka strand

Bröllop & Event krona