Mat & Catering

Kumla Herrgård

En plats med anor

 

Kumla Herrgård är en plats med anor. Idag har vi format Kumla Herrgård till en levande oas där mat och miljö ger grogrund för mötet, festen eller middagar. En plats med familjär stämning där alla skall känna sig välkomna.

Vi erbjuder luncher i en representativ miljö, söndagsbruncher, middagar, bröllop, fester, konferenser, företagsjippon, minnesstunder, julbord…

Vårt måtto är ”genuint” vi lagar allt från grunden, med ett genuint intresse och mångårig erfarenhet ser vi till att göra din vistelse på herrgården så bra och minnesvärd som möjligt.

Hos oss är inget omöjligt och vi är inte nöjda förrän ni är det!

 

Vi som driver Kumla Herrgård heter Christine (Kicki) Keller och Rowan van der Merwe, boende i Tyresö med våra familjer. Kicki har arbetat som restaurangchef i 20 år och är utbildad kostrådgivare. Rowan har arbetat som kock och köksmästare lika länge. Våra gemensamma intressen i att umgås med goda vänner, mat och våra familjer samt att vistas i vår underbara natur på olika sätt har fört våra familjer samman utanför arbetet. Glädjen i att se nöjda gäster är vår drivkraft.

Kumla Herrgård

Hemsida: www.kumlaherrgard.se

Facebook: Kumlaherrgard

Instagram: @kumlaherrgard

Email: info@kumlaherrgard.se

Bröllop & Event krona