Festlokaler

Kumla Herrgård

Kumla Herrgård är en plats med anor. Idag har vi format Kumla Herrgård till en levande oas där mat och miljö ger grogrund för mötet, festen eller middagar. En plats med familjär stämning där alla skall känna sig välkomna.

Ekeby Loge

Häftig miljö för alla typer av fester och event. Fina ytor i anslutning för aktiviteter och även för vigsel vid vackra vikingagravar som ligger alldeles i anslutning.

Utö Värdshus

Med havet och skärgårdens charm som inramning förvandlas varje bröllop och fest på Utö Värdshus till ett oförglömligt minne och en rik upplevelse för både värdpar och gäster.

Nynäsgården Hotell & Konferens

Ett speciellt tillfälle kräver en speciell plats Nynäsgården Hotell & konferens är en perfekt miljö för att fira speciella tillfällen som bröllop: med vacker festvåning, terrass och stor gräsmatta under den fantastiska blodboken och personal som vet hur fest och bröllop ska firas! Vi gör det lilla bröllopet för två, festen för 120 och allt däremellan.

Nyckelvikens Herrgård

Nyckelviken är mycket uppskattat för sin romantiska och mysiga miljö. Här finns den perfekta platsen för både vigsel och den efterföljande middagen. Vi erbjuder allt från färdiga paket till skräddarsydda lösningar.

På herrgårdsområdet finns flera byggnader som lämpar sig för både stora och små bröllopsfester.

Bröllop & Event krona

Festlokaler

Ett roligt och avslappnat bröllop – 5 tips

Av Kristina Veltkamp | 2018-11-06 | Kommentarer inaktiverade för Ett roligt och avslappnat bröllop – 5 tips

Ett roligt och avslappnat bröllop – 5 tips 1. Välja rätt lokal. Var ute i god tid och se er omkring, gärna någon mil utanför staden ni är bosatta i. De flesta kanske drömmer om ett bröllop utomlands men det kan bli väldigt kostsamt, se gärna till att ni är en bit hemifrån. Få gärna gästerna att stanna över…