Festlokaler

Kumla Herrgård

Kumla Herrgård är en plats med anor. Idag har vi format Kumla Herrgård till en levande oas där mat och miljö ger grogrund för mötet, festen eller middagar. En plats med familjär stämning där alla skall känna sig välkomna.

Ekeby Loge

Häftig miljö för alla typer av fester och event. Fina ytor i anslutning för aktiviteter och även för vigsel vid vackra vikingagravar som ligger alldeles i anslutning.

Utö Värdshus

Med havet och skärgårdens charm som inramning förvandlas varje bröllop och fest på Utö Värdshus till ett oförglömligt minne och en rik upplevelse för både värdpar och gäster.

Årsta Slott

Håll er fest eller ert bröllop hos oss för en garanterat oförglömlig upplevelse! Vi utgår från kundens önskemål och skräddarsyr festen till full belåtenhet. Vi anordnar också konferenser. Här finns allt man behöver för avskildhet i en avkopplande och historisk miljö och självklart serverar vi utsökt mat som ger ny energi.

Nynäsgården Hotell & Konferens

Ett speciellt tillfälle kräver en speciell plats Nynäsgården Hotell & konferens är en perfekt miljö för att fira speciella tillfällen som bröllop: med vacker festvåning, terrass och stor gräsmatta under den fantastiska blodboken och personal som vet hur fest och bröllop ska firas! Vi gör det lilla bröllopet för två, festen för 120 och allt däremellan.

Bröllop & Event

Festlokaler

Kumla Herrgård

Av Kristina Veltkamp | 2017-01-12 | Kommentarer inaktiverade för Kumla Herrgård

EN PLATS MED ANOR Kumla Herrgård är en plats med anor. Idag har vi format Kumla Herrgård till en levande oas där mat och miljö ger grogrund för mötet, festen eller middagar. En plats med familjär stämning där alla skall känna sig välkomna. Vi erbjuder luncher i en representativ miljö, söndagsbruncher, middagar, bröllop, fester, konferenser, företagsjippon, minnesstunder, julbord……